Prepelite la gratar

de stefania in Mancaruri cu carne, 8 Aug 2010 | 6693 vizualizari

 

Simtindu-ma datoare fata de toti cei care au postat diverse si minunate retete de mancare de care m-am bucurat tot timpul pana acum, m-am gandit sa postez si eu cea mai simpla reteta de preparare a prepelitzelor.
Astazi am preparat super rapid masa de pranz - aruncand pe jarul incins 5 cocosi vanjosi de prepelita. Si ca sa nu fie ei singuri pe un platou mult prea mare pentru
'gabaritul' lor de cca.10-15 cm lungime/fiecare si cca 150 grame am stropit cu un
mujdei de usturoi cu rosii. O splendoare de mancare ! Simplu si deosebit de bun !

 

INGREDIENTE

  • 6 prepelite
  • 1/2 capatana usturoi
  • 2 rosii mari
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prepelite la gratar:

Cele 6 prepelitze se pun pe gratarul incins pana se rumenesc (eventual se ard un pic pentru a obtine acel miros ce atrage invidia vecinilor !!!!!)


Cele 2 rosii mari (fara piele) se dau pe razatoarea mica si se amesteca cu usturoiul pisat si sarat dupa gust.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prepelite la gratar" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

mena29 1

09.08.2010, 10:49

Bun venit la noi!

Sylvia 1

24.02.2011, 19:51

Exceelnta reteta, abia acum am zarit-o

stefanvictor 1

27.07.2013, 19:42

Eh, imi permit sa va impartasesc un secret la aceste prepelite la gratar.Sincer nu am incercat cu mujdei de usturoi si rosii, dar secretul tot am sa il spun: http://www.pprepelite.ro/prepelite-la-gratar/

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pastitio