Dovlecei umpluti la cuptor

de marcela1979 in Mancaruri cu carne, 26 Iul 2011 | 4032 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei mai mari am avut
  • 500 gr carne tocata amestec
  • 200 gr ciuperci
  • ulei
  • bulion
  • 2 rosii
  • 4 cepe
  • 1 ardei kapia rosu
  • vegeta,piper
  • ierburi de provence
  • 100 gr kaizer
  • 150 gr cascaval razalit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei umpluti la cuptor:

Dovleceii se spala bine si se taie in doua.Se scoate semintele .Mie miez nu mi a ramas ca au fost mari si au avut seminte.Intr-o cratita se incinge ulei se pune ceapa tocata si ardeiul taiat cubulete,se adauga ciupercile taiate cubulete,kaizerul taiat cubulete si apoi carnea tocata si se caleste.Se adauga o cescuta de apa cca 100 ml.Se lasa sa fiarba.Cand toate sunt fierte se adauga o rosie taiata cubulete si se mai lasa sa fiarba un pic.Se adauga bulion,vegeta,piper si putin condiment ierburi de provence.Se lasa sa fiarba pana scade sosul.In tava de aragaz se pune ulei se aseaza dovleceii si se pune in ei umplutura,se aseaza feliute de rosii si se dau la cuptor cam 35 de min.Dupa ce au trecut cele 35 de min se scot se presara cascaval razalit si se mai dau inca 10 min la cuptor.Se stinge focul si se pot servi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei umpluti la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Bucataras Medi 1

27.07.2011, 21:08

ador dovleceii indiferent cu ce sunt umpluti....................

mamaieelena 1

29.07.2011, 07:27

adry88 1

12.08.2011, 10:43

place

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei umpluti la cuptor