Piept de pui umplut cu ciuperci

de Miha in Mancaruri cu carne, 14 Apr 2009 | 5132 vizualizari

 

O reteta pentru concurs: piept de pui umplut cu ciuperci.

 

INGREDIENTE

  • 3 jumatati de piept de pui
  • 500 g ciuperci
  • 1 ceapa
  • 2-3 catei de usturoi
  • sare si piper dupa gust si preferinta
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui umplut cu ciuperci:

Ciupercile curatate si spalate se pun la fiert in apa cu sare, pentru 15 minute.


Ceapa si usturoiul se calesc putin in 2 linguri de ulei,apoi se adauga si ciupercile. Se potriveste de sare si se lasa la racit.


Dupa ce s-au racit se toaca marunt. Eu le-am robotit. :-))


Pieptul de pui se bate cu ciocanul de snitele, pana se subtiaza.


Se sareaza si se pipereaza apoi se acopera cu amestecul de ciuperci. Se ruleaza cat de strans posibil.


Se aseaza rulourile obtinute intr-un vas termorezistent, se ung cu ulei si se presara cu cimbru uscat. Se mai adauga un pahar de apa si se da la cuptor pana se rumenesc putin.


Se serveste cald sau rece, ca fel principal cu garnitura sau ca aperitiv.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui umplut cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (2)

Miha 1

01.04.2009, 16:07

Adriana,multumesc de sfat! ;) Cu siguranta voi tine cont!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tochitura cu mamaliguta
  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

RETETA RECOMANDATA
Piept de curcan umplut