Cartofi cu ceafa la cuptor

de nadina73 in Mancaruri cu carne, 31 Aug 2010 | 5064 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ceafa de porc 4 bucati
  • cartofi 1,5 kg
  • sos de soia
  • sare
  • piper
  • praf de usturoi
  • patrunjel verde
  • pasta de tomate 1 canita
  • putin unt sau ulei
  • muguri de porumb murati
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu ceafa la cuptor:

Se curata cartofii si se fierb taiati in 4-6


Ceafa se prajeste pe gratar in sos de soia, condimentata cu sare si piper,eu am avut pregatita a ramas din ziua precedenta am prajit mai multa si rece nu s-a mai mancat asa ca am gasit solutia si am impacat si copiii ca era cu cartofi


Se unge un vas cu unt sau daca vreti cu ulei se pun cartofii, se condimenteaza cu sare ,piper si praf de usutroi sau se poate face mujdei apoi se pune pasta de tomate dizolvata cu 1 cana de apa , se pune peste cartofi,apoi patrunjel verde tocat si bucatile de carne deasupra


se da tava la cuptor pentru 20-30 minute la foc potrivit 160 grade


se serveste calda cu muguri de porumb daca va plac sau cu o salata


carnea se inchide la culoare de la sosul de soia dar gustul e minunat

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu ceafa la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

nadina73 1

01.09.2010, 15:59

ok corinuta lasa ca i fac eu pachetu si il trimit direct

nadina73 1

01.09.2010, 16:00

flori la baiata sua la ceafa?

tanyapatap 1

04.05.2011, 17:34

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de porc impletit cu sos de usturoi