Muschiulet de porc cu ciuperci si sos de vin

de Ina in Mancaruri cu carne, 22 Apr 2010 | 3390 vizualizari

 

Usor de facut, gust deosebit.

 

INGREDIENTE

  • muschiuleti de la porc ( 2 bucati)
  • doua cutii ciuperci
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras
  • rosii in bulion ( 400 g)
  • 2 foi de dafin
  • cateva boabe piper
  • sare
  • cimbru
  • un pahar cu vin alb ( 200 ml)
  • patrunjel tocat
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc cu ciuperci si sos de vin:

Ceapa cu morcovul si ardeiul se calesc in putin ulei cu apa si sare. Se adauga rosiile in bulion, tocate, ciupercile, foile de dafin si piperul boabe.


Muschiuletii se taie bucati mici , se oparesc in 2 ape ca sa se scurga sangele, apoi se adauga peste legumele calite/ fierte si se completeaza cu apa, cat sa acopere carnea. Se presara putin cimbru si se lasa la fiert, pana se desface usor carnea, in fasii.


La sfarsit se toarna un pahar cu vin si se mai lasa 2-3 clocote. Se potriveste de sare. Dupa ce oprim focul, adaugam din abundenta patrunjel tocat.


Se serveste calda.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc cu ciuperci si sos de vin" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 10 %
499.99 lei
449.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

nadina73 1

22.04.2010, 23:40

ela mie mi-ai lasat sau numai tu mananaci singura ,super buna 5 furuclite

ela 1

22.04.2010, 23:43

a fost prea buna mancarea,nu ti-am mai lasat,sac

Ina 1

23.04.2010, 08:32

Nadina, sa stii ca Ela doar te amageste, ca noi am fost 4 la masa si cred ca era cratita goala cand a zis ea ca a papat

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Pui cu smantana, usturoi si ciuperci