Prepelite umplute

de silvianart in Mancaruri cu carne, 22 Ian 2017 | 2739 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 7 prepelite
  • 1 cartof fiert
  • 200 g ficat, oparit
  • 50 g unt
  • 2 carnaciori afumati, opariti
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prepelite umplute:


Prepelitele se parlesc, se spala. Zdrobim impreuna cartoful, ficatul, untul, carnaciorii fara membrana. Saram si piperam compozitia. Ungem o tava cu ulei. Prepelitele le saram si piperam, le umplem cu amestecul de mai sus. Vasul a fost acoperit cu folie de aluminiu. Dam totul la cuptor, la 160 de grade C, pentru 60 min si inca 30 min fara folie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prepelite umplute" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Prepelite la cuptor cu sos de vin rosu