Puding de paine partea a II a

de sandytza in Dulciuri, 10 Iul 2009 | 2885 vizualizari

 

Am schimbat reteta de puding de paine si imi place mult mai mult :) desi nici primul nu este rau dar cu cacao nu are asa aspect bun.

 

INGREDIENTE

  • 300 gr miez de paine(daca coaja nu este prajita tare se poate pune si ea)
  •  800 ml lapte
  • 250 ml lapte condensat
  • 100 gr zahar
  • 6oua
  • 1 zahar vanilat
  • 1 esenta de vanilie
  • un pumn de stafide
        Pentru caramel :
  • 200 gr zahar
  • 50 ml lapte
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Puding de paine partea a II a:

Se sfarma tot miezul de paine si se pune intr-un bol. Se adauga pe rand restul ingredientelor si se amesteca bine cu blender pana nu se mai vede miezul de paine.



Intr-o forma de tort sau o tava care nu lasa sa curga din ea, se pune caramelul facut daca vreti separat sau se poate face chiar in tava respectiva, si se acopera bine fundul si peretii tavii. Se toarna amestecul perparat si se pune intr-o oala in bain marie.



baga la cuptor la 18grade timp de o ora. jumatate.In cazul in care tava nu este foarte inalta , verificati dupa o ora ca s-ar putea sa fie gata. Va dati seama cand este gata , daca in momentul cand miscati tava nu se mai misca partea din mijloc al pudingului. Se lasa la racit apoi se intoarce pe un platou.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Puding de paine partea a II a" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

Bunica 1

10.07.2009, 23:54

Mai Sandytza,dar tu bucataresti toata ziua? Se cunoaste ca esti mama.

sandytza 1

11.07.2009, 02:02

Bunica drept sa spun in ultima vfreme chiar bucataresc mai putin dar ce fac fac cu dragoste .
Oana eu il iau din Spania ca aici locuiesc si il gasesc in absolut in orice magazin.

adry88 1

19.05.2011, 16:15

foarte bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura cu visine si urda
  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

RETETA RECOMANDATA
Tort cu visine si crema fina de unt cu vanilie