Biscuiti de post (simpli sau umpluti)

de Geanina87 in Dulciuri, 8 Mar 2012 | 4679 vizualizari

 

Sunt deliciosi pentru cei care postesc si care doresc sa manance ceva dulce.Merg foarte bine si dimineata la cafea sau la un pahar cu lapte :)

 

INGREDIENTE

  • Aluatul: faina 400g
  • zahar 200g
  • margarina 200g
  • ulei 100 ml
  • bors 100 ml
  • 1 lingurita bicarbonat stins cu zeama de lamaie
  • esenta de rom
  • un pliculet de zahar vanilat
  • un varf de cutit de sare
  • putina coaja de portocala
  • cacao
  • Crema:
  • orice fel de crema( cu gem sau fara)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti de post (simpli sau umpluti):

Se amesteca toate ingredientele si se pregateste un aluat mai tare. Daca e necesar se mai poate adauga faina. In jumatate din compozitie se poate adauga cacao si se framanta pana capata o culoare maronie. Se intinde o foaie groasa de 1 cm si cu forme speciale se decupeaza biscuitii (daca nu, se poate si cu un pahar).


Se unge tava cu putin ulei,se tapeteaza cu faina si se dau la cuptorul preincalzit pentru 35 minute( aici depinde si de cuptor).

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti de post (simpli sau umpluti)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Aparat de vidare V3840-I

- 120 lei
1199.99 lei
1079.99 lei

Fierbator Style White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei

COMENTARII (9)

iri_iri 1

09.03.2012, 05:17

ce frumusele sunt

MIUTA 1

09.03.2012, 17:17

Cred ca sunt tare buni

mamaieelena 1

12.03.2012, 14:11

buni,buni

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Kebab libanez de pui
  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Piersici