Pudra de granola cu seminte, nuci, ovaz si fructe

de Satisfyyourcravings in Jamie Oliver, 19 Iun 2016 | 895 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 grame ovaz
  • 125 grame mix de nuci precum macadamia, alune de padure, nuci, nuci pecan, fistic, caju
  • 50 grame mix seminte precum chia, mac, susan, in, floarea soarelui, dovleac
  • 125 grame fructe uscate precum meriosare, afine, mango, caise, smochine, stafide
  • 1 1/5 linguri pudra de cacao
  • 1/2 lingura cafea macinata
  • 1/2 portocala mare
Portii: 16
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pudra de granola cu seminte, nuci, ovaz si fructe:

Se incalzeste cuptorul la 180 de grade Celsius.


Se amesteca ovazul cu semintele, si nucile si se coc 15 minute. Se adauga fructele, pudra de cacao, cafeaua, si coaja de portocala rasa.


Se transforma in pudra cu ajutorul unui robot de bucatarie, in ture, daca este nevoie.


Se poate pastra in recipient inchis cu capac etans cateva luni.


Delicios cu lapte, clatite, in smoothies, cu iaurt sau budinca de ovaz.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pudra de granola cu seminte, nuci, ovaz si fructe" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Bya Ralu 1

19.06.2016, 19:17

AndrutzaP 1

20.06.2016, 10:24

Camelya 1

20.06.2016, 11:26

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de pui cu galuste imperiale

ieri la 21:31

Pizza cu blat de broccoli

de Bunica 7

ieri la 20:33

Tochitura

ieri la 19:23

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Jerbo