Pui aromat

de rodica_m in Pui, 26 Sep 2011 | 11126 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pui
  • 3 linguri maioneza
  • 1 lingura ketchup
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • 1 lingurita boia dulce
  • 1/2 lingurita oregano
  • 1/4 lingurita nucsoara
  • sare
  • piper
  • 6-7 rosii cherry
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui aromat:

Puiul se spala, se taie pieptul (pe care-l folositi la altceva) si se aplatizeaza. Se sareaza puiul dupa gust.


Intre timp preparam sosul: intr-un bol punem maioneza (de preferat sa fie cumparata), ketchup-ul si restul condimentelor. Se amesteca totul foarte bine, se pune si zeama de lamaie.


Se "maseaza" puiul foarte bine pe ambele parti cu acest sos. Se pune in tava. Eu nu am uns tava cu ulei pentru ca puiul isi lasa suficienta grasime. Am mai lasat puiul la frigider pentru 30 min pentru a lua aroma condimentelor. Dupa 30 min am scos tava de la frigider. Se pun si rosiile in tava si se da totul la cuptorul incis la 180 C pentru maxim 1 ora.


Se seveste cald cu sau fara garnitura.


Pofta buna!!!!


 

TIPS-URI

1

Maioneza fragezeste carnea de pui si ii da o aroma placuta.

2

Nu am incercat sa prepar pui la cuptor cu maioneza de casa, dar cel mai indicat este sa folositi maioneza cumparata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui aromat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

rodica_m 1

29.09.2011, 14:11

alinutzika merci
jolygina mai e....ia o furcilita si te astept!!

Lau 1

03.10.2011, 09:34

bun

stefania70 1

30.04.2012, 14:42

arata super ,o sa fac si eu

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura cu gutui
  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite aperitiv, cu șuncă și cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 20:30

Mere la borcan pentru deserturi

de Rocsi 9

ieri la 20:14

Mini tarte cu conopida si broccoli

de oanapl 5

ieri la 19:55

Pasta alla puttanesca

de xana 5

ieri la 18:09

RETETA RECOMANDATA
Friptura de pui la tigaie