Pui Cacciatore

de nico15 in Pui, 2 Sep 2011 | 2333 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati de piept de pui / 2 pulpe dezosate(fara piele)
  • 500 ml de passata de rosii
  • 4 linguri de branza mascarpone
  • 25 de frunze de busuioc
  • 1 ceapa
  • 4-5 catei de usturoi
  • ulei de masline si 2 cuburi de unt
  • sare, piper
  • cartofi
  • rozmarin  
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui Cacciatore:

Se pune o intr-o tigaie unt si ulei de masline se adauga ceapa taiat marunt si usturoiul taiat feasii subtiri si se lasa sa se soteze fara as schima culoarea, dupa care se va adauga pasata si busuiocul tocat marunt. Se lasa sa se patrunda aromele si se va lua de pe foc, lasam un pic sa se raceasca si vom adauga cele patru linguri de mascarpone, potrivim cu sare si piper si lasam in asteptare.


Separat in alta tigaie punem la prajit pieptii de pui sau pulpele cat sa prinda putina culoare, dupa care ii scoatem si ii punem in sosul respectiv si ii dam la cuptor aproximativ 30 de minute.


Ca garnitura am pregatit niste cartofi soldatei cu rozmarin, dar la fel de bine se poate servi cu paste sau piure.


Pofta Buna

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui Cacciatore" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

LUK 1

03.09.2011, 08:14

deliciossssss

Rocsi 1

03.09.2011, 15:46

o mancare mai fina

Bya Ralu 1

14.06.2012, 15:08

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

Salata de fasole verde fideluta cu iaurt cremos

pe 19.07 la 23:47

Pilaf cu legume

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 22:46

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu smantana si cartofi natur