Pui cacciatore - Pollo alla cacciatora

de nadea68 in Pui, 9 Sep 2013 | 3850 vizualizari

 

Reteta o am de la o prietena italianca care e de origine din toscana (Italia).
Reteta asa zisa ,, pollo alla cacciatora''e o reteta traditionala din toscana .E o reteta simpla dar foarte gustoasa...

 

INGREDIENTE

  • pui sau gaina
  • 2 morcovi
  • 2/3 tulpini de telina
  • 1 ceapa
  • usturoi
  • suc de rosii
  • patrunjel
  • rozmarin
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • ulei
  • un pahar vin alb
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cacciatore - Pollo alla cacciatora:

Puiul se taie bucati,se spala si se pune la prajit in putin ulei.Se prajeste 5 minute pe ambele parti.


Taiem marunt ceapa,usturoiul telina si morcovul.Eu am dat prin razatoare morcovul si usturoiul).


Se adauga la carne si se caleste vreo 5 minute.Se adauga vinul si se lasa sa sa evapore.Adaugam sucul de rosii ,punem capacul si lasam sa se fiarba 30/40 minute.


Adaugam si sare,piper rozmarin,cimbru.


Daca nu e destul sos mai adaugam un pahar de apa calda sau daca avem supa de pui.


Cand carnea e gata adaugam patrunjelul taiat marunt.

 

TIPS-URI

1

aceasta reteta se potriveste si la iepure

2

vinul alb se poate inlocui cu vin rosu

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cacciatore - Pollo alla cacciatora" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (36)

nadea68 1

06.11.2013, 17:26

Aurelia 07_07 1

18.12.2013, 07:30

-Licurici- 1

19.06.2015, 09:11

VREAU SI EU

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

RETETA RECOMANDATA
Pui Cacciatore