Pui cu busuioc,scortisoara si rosii [ la tigaie]

de mihaelar63 in Pui, 29 Sep 2014 | 3273 vizualizari

 

O reteta usor de preparat, foarte simpla , in urma careia rezulta un pui rumen si aromat !!!
Cu atat mai delicioasa , puiul fiind de casa !!!

 

INGREDIENTE

  • kg carne de pui [ pulpe ,aripi , piept]
  • 200 ml suc proaspat de rosii
  • 50 ml ulei masline
  • 1/2 lingurita scortisoara
  • frunze de busuioc verde
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu busuioc,scortisoara si rosii [ la tigaie]:

  1. Carnea de pui se portioneaza , se curata si se spala .
  2. Asezati carnea intr-o tigaie .
  3. Condimentati cu sare si scortisoara .
  4. Adaugati sucul proaspat de rosii si stropiti cu putin ulei de masline .
  5. Presarati frunze de busuioc .
  6. Fierbeti inabusit sub capac 40-50 minute .
  7. Daca este necesar , si sosul scade prea mult mai adaugati putina suc de rosii .
  8. Puiul este gata cand sosul a scazut si are o frumoasa culoare rosiatica .
  9. Serviti puiul presarat cu frunzulite verzi de busuioc .
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu busuioc,scortisoara si rosii [ la tigaie]" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (22)

mihaelar63 1

30.09.2014, 16:28

Ela am vazut retete grecesti si siciliene cu scortisoara .Am mai incercat la iepure si la miel , merge foarte bine . Pe deasupra scortisoara are si virtuti terapeutice

diaconta 1

30.09.2014, 22:35

ce rumen si bun

babi5 1

04.10.2014, 19:36

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Pui rotisat