Snitele crocante

de Angelina_Elena in Pui, 23 Iun 2013 | 3258 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui mare
  • 3 oua
  • 3 linguri faina
  • 3 linguri lapte
  • 1 varf lingurita boia iute
  • pesmet
  • 1 lingurita patrunjel uscat
  • 1 lingurita oregano uscat
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele crocante:

Am spalat si curatat pieptul de pui, apoi l-am taiat felii subtirele.

Am batut carnea pe o parte cu ciocanul pentru snitele, am condimentat cu sare si piper si am lasat de-o parte.

Intr-un bol am pus ouale, faina, laptele, putina sare si am amestecat bine cu un tel.

In alt bol am pus pesmetul, boiaua iute, oregano, patrujelul, putina sare si piper si am amestecat.

Am pus o tigaie cu ulei la incins.

Am luat fiecare bucata de carne, am trecut-o prin amestecul de ou, apoi prin pesmet si am pus la prajit in tigaie.

Am procedam asa pana am terminat.

Am scos snitelele pe servetele de hartie pentru a absorbi excesul de ulei.

Noi le-am servit cu piure de cartofii si salata de legume.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele crocante" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Snitele pin piept de pui cu legume mexicane