Pui cu busuioc,scortisoara si rosii [ la tigaie]

de mihaelar63 in Pui, 29 Sep 2014 | 1442 vizualizari

 

O reteta usor de preparat, foarte simpla , in urma careia rezulta un pui rumen si aromat !!!
Cu atat mai delicioasa , puiul fiind de casa !!!

 

INGREDIENTE

  • kg carne de pui [ pulpe ,aripi , piept]
  • 200 ml suc proaspat de rosii
  • 50 ml ulei masline
  • 1/2 lingurita scortisoara
  • frunze de busuioc verde
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu busuioc,scortisoara si rosii [ la tigaie]:


  1. Carnea de pui se portioneaza , se curata si se spala .

  2. Asezati carnea intr-o tigaie .

  3. Condimentati cu sare si scortisoara .

  4. Adaugati sucul proaspat de rosii si stropiti cu putin ulei de masline .

  5. Presarati frunze de busuioc .

  6. Fierbeti inabusit sub capac 40-50 minute .

  7. Daca este necesar , si sosul scade prea mult mai adaugati putina suc de rosii .

  8. Puiul este gata cand sosul a scazut si are o frumoasa culoare rosiatica .

  9. Serviti puiul presarat cu frunzulite verzi de busuioc .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu busuioc,scortisoara si rosii [ la tigaie]" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

mihaelar63 1

30.09.2014, 16:28

Ela am vazut retete grecesti si siciliene cu scortisoara .Am mai incercat la iepure si la miel , merge foarte bine . Pe deasupra scortisoara are si virtuti terapeutice

diaconta 1

30.09.2014, 22:35

ce rumen si bun

babi5 1

04.10.2014, 19:36

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Pui in stil Thai cu taitei de orez si legume