Pui cu busuioc,scortisoara si rosii [ la tigaie]

de mihaelar63 in Pui, 29 Sep 2014 | 3224 vizualizari

 

O reteta usor de preparat, foarte simpla , in urma careia rezulta un pui rumen si aromat !!!
Cu atat mai delicioasa , puiul fiind de casa !!!

 

INGREDIENTE

  • kg carne de pui [ pulpe ,aripi , piept]
  • 200 ml suc proaspat de rosii
  • 50 ml ulei masline
  • 1/2 lingurita scortisoara
  • frunze de busuioc verde
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu busuioc,scortisoara si rosii [ la tigaie]:

  1. Carnea de pui se portioneaza , se curata si se spala .
  2. Asezati carnea intr-o tigaie .
  3. Condimentati cu sare si scortisoara .
  4. Adaugati sucul proaspat de rosii si stropiti cu putin ulei de masline .
  5. Presarati frunze de busuioc .
  6. Fierbeti inabusit sub capac 40-50 minute .
  7. Daca este necesar , si sosul scade prea mult mai adaugati putina suc de rosii .
  8. Puiul este gata cand sosul a scazut si are o frumoasa culoare rosiatica .
  9. Serviti puiul presarat cu frunzulite verzi de busuioc .
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu busuioc,scortisoara si rosii [ la tigaie]" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

mihaelar63 1

30.09.2014, 16:28

Ela am vazut retete grecesti si siciliene cu scortisoara .Am mai incercat la iepure si la miel , merge foarte bine . Pe deasupra scortisoara are si virtuti terapeutice

diaconta 1

30.09.2014, 22:35

ce rumen si bun

babi5 1

04.10.2014, 19:36

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pui umplut cu ciuperci si orez aromat