Pui Macao

de mimmi in Pui, 29 Iun 2012 | 1862 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui,
  • 2 morcovi taiati bastonase,
  • 1 radacina telina taiata bastonase,
  • 2 linguri sos de soia,
  • 1 ardei iute taiat fasii/bastonase,
  • 50 g unt,
  • 2 linguri cognac,
  • 1 lingura zahar,
  • sare,
  • piper,
  • chilli,
  • optional susan,
  • Pentru orezul cu omleta:
  • 100 g orez fiert,
  • 3 oua,
  • 1 lingura ulei de masline,
  • 1lingura lapte,
  • sare,
  • chilli dupa gust,
  • mazare la conserva
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui Macao:

Legumele taiati-le cat mai subtire pentru a gati mai repede! Topim untul intr-o tigaie, adaugam legumele si le lasam sa se caleasca, cu capacul pus pe tigaie. Cand sunt aproape calite, adaugam pieptul de pui taiat cubulete si sosul de soia. Lasam tigaia pe foc pana se patrunde pieptul de pui, moment in care adaugam cognacul, zaharul, sare, piper si chilli dupa gust. Mai lasam pe foc un minut dupa care stingem focul. Acum daca doriti, puteti presara susan.


Pentru orezul cu omleta: Incingem uleiul intr-o tigaie. Intr-un bol batem ouale cu furculita, adaugam o lingura de lapte, sare si chilli. Turnam ouale batute in tigaie si amestecam pana este gata (sa se faca zdrente). Adaugam orezul si mazarea si mai amestecam 1 minut, pe foc, pana se incorporeaza totul.


Servim langa puiul macao (*_*)


Pofta Buna !!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui Macao" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Rocsi 1

29.06.2012, 21:17

Cred ca e gustos!

iri_iri 1

29.06.2012, 23:29

Sim0na 1

02.07.2012, 10:00

Trebuie sa fie tare bun.. n-am papat niciodata!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de pui cu smântână și găluște de făină

de RODIMUR 4

ieri la 22:56

Prăjitură din albuşuri,cu vişine

ieri la 19:46

Aperitiv de post: Roșii umplute cu salată de vinete

de RODIMUR 4

ieri la 14:31

Gogoșari feliați în oțet

de RODIMUR 4

ieri la 12:23

RETETA RECOMANDATA
Friptura de pui cu sos Camembert