Pui Macao

de mimmi in Pui, 29 Iun 2012 | 2918 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui,
  • 2 morcovi taiati bastonase,
  • 1 radacina telina taiata bastonase,
  • 2 linguri sos de soia,
  • 1 ardei iute taiat fasii/bastonase,
  • 50 g unt,
  • 2 linguri cognac,
  • 1 lingura zahar,
  • sare,
  • piper,
  • chilli,
  • optional susan,
  • Pentru orezul cu omleta:
  • 100 g orez fiert,
  • 3 oua,
  • 1 lingura ulei de masline,
  • 1lingura lapte,
  • sare,
  • chilli dupa gust,
  • mazare la conserva
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui Macao:

Legumele taiati-le cat mai subtire pentru a gati mai repede! Topim untul intr-o tigaie, adaugam legumele si le lasam sa se caleasca, cu capacul pus pe tigaie. Cand sunt aproape calite, adaugam pieptul de pui taiat cubulete si sosul de soia. Lasam tigaia pe foc pana se patrunde pieptul de pui, moment in care adaugam cognacul, zaharul, sare, piper si chilli dupa gust. Mai lasam pe foc un minut dupa care stingem focul. Acum daca doriti, puteti presara susan.

Pentru orezul cu omleta: Incingem uleiul intr-o tigaie. Intr-un bol batem ouale cu furculita, adaugam o lingura de lapte, sare si chilli. Turnam ouale batute in tigaie si amestecam pana este gata (sa se faca zdrente). Adaugam orezul si mazarea si mai amestecam 1 minut, pe foc, pana se incorporeaza totul.

Servim langa puiul macao (*_*)

Pofta Buna !!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui Macao" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (9)

Rocsi 1

29.06.2012, 21:17

Cred ca e gustos!

iri_iri 1

29.06.2012, 23:29

Sim0na 1

02.07.2012, 10:00

Trebuie sa fie tare bun.. n-am papat niciodata!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec aperitiv cu bacon, anghinare, ciuperci de pădure și castraveți murați

pe 24.06 la 21:01

Tartă cu vișine și nucă

pe 24.06 la 19:51

Chec aperitiv cu somon afumat și ardei copt

pe 24.06 la 18:21

Lasagna speciala

pe 21.06 la 22:03

Creveti in sos de unt si vin

pe 19.06 la 18:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2550 puncte

Rocsi

2116 puncte

Catalina L

1825 puncte

Valclaudia

1578 puncte

MotanLaOale

1552 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Drob de pui cu salata de hrean si sfecla rosie