Pui cu cartofi si conopida in vas roman

de pupiriku in Pui, 9 Oct 2012 | 6963 vizualizari

 

Este o reteta cu un gust deosebit ce se prepara destul de usor.

 

INGREDIENTE

  • 8 ciocanele de pui
  • 5 cartofi
  • 8 felii subtiri de bacon afumat
  • conopida
  • rozmarin
  • o capatana de usturi
  • piper
  • sare
  • o cana de vin rosu de casa
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu cartofi si conopida in vas roman:

In primul rand trebuie sa punem apa in vasul roman pentru hidratarea obligatorie.


Dupa ce vasul a stat la relaxare timp de 20 de minute, incepem sa asezam un pat format din cubulete de cartofi si conopida rupta in bucatele potrivite.


Pe acest asternut asezam ciocanele peste care vom pune, usturoiul tocat marunt impreuna cu rozmarinul, sarea si piperul.


La final, pe fiecare ciocanel punem cate o felie de bacon.


Stropim totul cu o cana de vin si bagam vasul cu capacul pus in cuptor.


Lasam la foc mic timp de o ora si jumatate.


Pofta buna!!!



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu cartofi si conopida in vas roman" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

gaby_gabytza 1

20.11.2012, 13:36

costi672000 1

04.12.2013, 15:07

Daca vrei sa castigi bani reali rapid si in mod placut,
da o cautare pe google, la acest cuvant
costi672000-myfamily si primul
apare blogul meu. Click pe el si la pozitia 1 vei
gasi optiunea de inregistrare pe Market G. Dupa crearea contului,

sa intri in email, ca vine un email cu link de confirmare.
Uneori mai merge in SPAM. Apasa pe el si dupa ce intri in joc
sa imi dai mesaj sa te ajut. Numele meu in joc este: costi672000

pity19 1

02.04.2014, 03:33

Foarte bine arata

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu dovlecei si cartofi noi