Pulpe marinate in maioneza cu busuioc, cu cartofi hasselback

de gaby_duceag in Pui, 14 Iul 2011 | 7415 vizualizari

 

Azi am fost doar noi, fetele, acasa, asa ca n-am gatit mult.
Doar asa cat sa mai pun un colacel, o falcutza ...ceva acolo :)))

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe
  • 3 cartofi
  • 80 gr maioneza
  • doua lingurite busuioc
  • o lingura unt
  • sare mare
  • piper
  • 4-5 catei usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe marinate in maioneza cu busuioc, cu cartofi hasselback:

Spalam pulpele.
Le condimentam bine cu sare si piper.
Le ungem cu jumatate din cantitatea de maioneza si le dam la frigider pentru 24 ore.
A doua zi le scoatem si le ungem iar cu un amestec preparat din maioneza ramasa plus o lingurita de busuioc.

Le asezam intr-o tava .Ne facem c-am pierdut intre ele 3 catei de usturoi zdrobiti usor si le acoperim cu hartie pentru copt unsa cu ulei
Le dam in cuptorul preincalzit la temperatura de 200 grade, pentru 10 minute.
Reducem apoi la temperatura de 175 grade si le mai lasam 40 minute dupa care luam hartia si le lasam sa se rumeneasca frumos.

Tot in aceeasi tava am pus si cartofii. Spalati, curatati si feliati (nu total; ii "feliem" cu cutitul dar nu asa incat sa ii taiem total ci trebuie sa obtinem un aspect de acordeon, se vede in poze).

Din unt, busuioc, sare, piper si usturoi pisat am facut un amestec cu care am uns bine cartofii .
I-am pus langa pulpite si au avut aceeasi soarta ...caldura mare..mon cher :)))

 

Sursa

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe marinate in maioneza cu busuioc, cu cartofi hasselback" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gofre sarate cu spanac

de RODIMUR 7

ieri la 23:46

Ciorba simpla  de fasole   galbena pastai

pe 31.07 la 23:51

 Spata de caprior la Multicookerul 5in1 Digital 5.6L Crock-Pot!

pe 31.07 la 23:39

Crostata cu crema de vanilie si piersici

pe 31.07 la 14:31

TOP
utilizatori

mihaelar63

7042 puncte

Rocsi

4413 puncte

Constelatialeu

2471 puncte

mirela0911

2254 puncte

robert_b

2026 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba de dovlecei
  • 27

    MA

  • 28

    MI

  • 29

    J

  • 30

    V

  • 31

    S

  • 01

    D

  • 02

    L

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gofre sarate cu spanac

de RODIMUR 7

ieri la 23:46

Ciorba simpla  de fasole   galbena pastai

pe 31.07 la 23:51

 Spata de caprior la Multicookerul 5in1 Digital 5.6L Crock-Pot!

pe 31.07 la 23:39

Crostata cu crema de vanilie si piersici

pe 31.07 la 14:31

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui marinate la cuptor cu orez