Pui cu dovlecei en papillote

de madi_marin in Pui, 3 Iul 2017 | 6043 vizualizari

 

,,En papillote,, înseamnă gătit în hârtie de copt. Eu am ales varianta de pui cu dovlecei, dar sunt o mulţime de combinaţii pe care le puteţi face.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui fără os
  • 1 dovlecel mare
  • 2 căţei de usturoi
  • mărar proaspăt
  • sare
  • piper negru măcinat
  • piper roşu boabe
  • boia dulce afumată
  • condimente pentru pui
  • ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu dovlecei en papillote:

Se taie pieptul în doi lobi. Se ung cu unt şi se presară cu condimente.

Dovlecelul se spală, se şterge şi se taie felii. Se pudrează cu sare şi piper.

Carnea se frige în tigaia grill, câte 5 minute pe fiecare parte.

Se taie două foi mai mari de hârtie de copt. Fiecare se unge cu puţin ulei, se aşază felii de dovlecei condimentate,usturoi, câte o bucată de pui fript, usturoi tocat şi piper boabe.

Se strânge bine hârtia la capete, ca să se formeze un pacheţel care să ţină în interior aburul, şi se pun într-o tavă.

Se dau la cuptor la 200 grade C cu ventilaţie, pentru 20-25 de minute.

Se desfac cu grijă şi se servesc direct de pe hârtie.

Se presară cu mărar proaspăt şi extra-condimente dacă mai e nevoie.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu dovlecei en papillote" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de ciorba de loboda cu stevie

pe 17.03 la 09:15

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1812 puncte

vasimur

1374 puncte

Ksenya

1145 puncte

RODIMUR

1117 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu ciuperci si mozzarella