Pui cu dovlecei en papillote

de madi_marin in Pui, 3 Iul 2017 | 1034 vizualizari

 

,,En papillote,, înseamnă gătit în hârtie de copt. Eu am ales varianta de pui cu dovlecei, dar sunt o mulţime de combinaţii pe care le puteţi face.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui fără os
  • 1 dovlecel mare
  • 2 căţei de usturoi
  • mărar proaspăt
  • sare
  • piper negru măcinat
  • piper roşu boabe
  • boia dulce afumată
  • condimente pentru pui
  • ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu dovlecei en papillote:

Se taie pieptul în doi lobi. Se ung cu unt şi se presară cu condimente.


Dovlecelul se spală, se şterge şi se taie felii. Se pudrează cu sare şi piper.


Carnea se frige în tigaia grill, câte 5 minute pe fiecare parte.


Se taie două foi mai mari de hârtie de copt. Fiecare se unge cu puţin ulei, se aşază felii de dovlecei condimentate,usturoi, câte o bucată de pui fript, usturoi tocat şi piper boabe.


Se strânge bine hârtia la capete, ca să se formeze un pacheţel care să ţină în interior aburul, şi se pun într-o tavă.


Se dau la cuptor la 200 grade C cu ventilaţie, pentru 20-25 de minute.


Se desfac cu grijă şi se servesc direct de pe hârtie.


Se presară cu mărar proaspăt şi extra-condimente dacă mai e nevoie.


Poftă bună!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu dovlecei en papillote" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

oanapl 1

04.07.2017, 14:08

Arata grozav de bine!

Catalina L 1

14.07.2017, 16:18

yammmm

dantes 1

18.08.2017, 06:31

Super!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Pui cu smantana, usturoi si ciuperci