Pui cu legume chinezești, curry și lapte de cocos!

de Panacris in Pui, 20 Iun 2013 | 2681 vizualizari

 

Un fel sățios pentru masa de prânz sau cină;)

 

INGREDIENTE

  • pulpe de pui dezosate cca. 1000 g,
  • legume chinezești ( cca. 450 g,
  • ciuperci champignon 1 conservă,
  • ceapă verde 2 legături,
  • ardei gras 1 bucată,
  • ulei de măsline,
  • sare iodată,
  • piper proaspăt măcinat,
  • frunze de coriandru proaspăt,
  • sos de soia,
  • praf de curry,
  • lapte de cocos cca. 50 ml.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu legume chinezești, curry și lapte de cocos!:

Ceapa, ardeiul se curăță, se toacă mărunt și se sotează în puțin ulei de măsline.

Se adaugă pulpele de pui dezostate, feliate și se lasă la înăbușit cca. 10 minute la foc mediu, acoperit. Apoi se adaugă mix-ul de legume chinezești, frunzele de coriandru,ciupercile, se asezonează de sare, piper, sos de soia și praf de curry.

Se adaugă cca. 500 ml apă, apoi se lasă la gatit cca. 25 de minute la foc mediu, semiacoperit, la final, se adaugă laptele de cocos, se mai lasă să dea în clocot cca. 5 minute, cât să se îmbine aromele. Se servește fierbinte, simplu sau alături de orez/cuș-cuș.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu legume chinezești, curry și lapte de cocos!" nu uita sa-i faci un review.
CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

6561 puncte

oanapl

6117 puncte

Constelatialeu

4978 puncte

Rocsi

4139 puncte

Ksenya

3107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Friptura de curcan cu sos de gutui
  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa crema cu legume si carne de pui

ieri la 19:24

Gogosari in sos de mustar

ieri la 18:42

Supa din piept de curcan cu taitei de casa la slow cooker Crock Pot

pe 17.10 la 21:27

Cartofi in crusta de sare la slow cooker Crock Pot

pe 17.10 la 20:03

RETETA RECOMANDATA
Pui cu curry si caju