Pulpe de pui in sos de tomate cu boabe de mustar

de epurasha2bb in Pui, 4 Mar 2011 | 5943 vizualizari

 

o culoare minunata si o aroma deosebita la aceatsa fripturica!

 

INGREDIENTE

  • 4-5 pulpe de pui
  • 1 ceasca de apa
  • 3 foi de dafin
  • sare
  • piper negru
  • sos de tomate
  • ulei
  • boabe de mustar
  • pt.garnitura:
  • mazare sotata si morcovi.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui in sos de tomate cu boabe de mustar:

Se spala pulpele de pui si se usuca. Se incinge cuptorul si se aseaza pulpele intr-o tava cu o ceasca de apa, 2-3 frunze de dafin, iar peste pulpe turnam cateva linguri de ulei si sos de tomate , apoi presaram sare, piper negru si cateva bobite de mustar.Se dau la cuptor pana se rumenesc bine.Se servesc cu mazare si morcovi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui in sos de tomate cu boabe de mustar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

epurasha2bb 1

06.03.2011, 20:47

multumeeeeeesc ! va pup!

puideom150 1

06.03.2011, 23:29

Ce bine arata!!!

epurasha2bb 1

07.03.2011, 09:59

mersi!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciulama de ciuperci champignion cu copanele de pui.