Pui aromat pe sticla

de mihaelar63 in Pui, 7 Dec 2010 | 5176 vizualizari

 

Baiatul meu ii mai spune si pui cracanat . Ideea ca in sticla sa punem mirodenii a fost a lui , eu spun ca e o idee fericita .

 

INGREDIENTE

  • pt sticla: cimbru , busuioc , marar, verde sau uscat + foi dafin .
  • 1 pui pt grill mare.
  • 100 ml ulei
  • sare
  • piper
  • boia
  • 2 linguri miere
  • 2 linguri mustar
  • 2 linguri otet balsamic
  • 1 lingura usturoi pisat

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui aromat pe sticla:


  1. Puiul se curata si se spala bine

  2. Se face un sos format din ulei , sare , piper , boia , otet balsamic , mustar si miere .

  3. Cu jumatate din sos sos se maseaza puiul care apoi se pune,, in picioare '' pe o sticla [ de preferinta cu gatul mai gros, are stabilitate mai buna ].In sticla ati introdus in prealabil apa , marar , busuioc , cimbru , foi de dafin[ aburii aromati eliberati la caldura vor ,, imbraca'' puiul care va capata un gust delicios ]



  1. Puiul pe sticla se aseaza intr-o cratita si se da la cuptor cam o ora si jumatate daca e mare . din cand in cand stropiti oratania cu restul de sos si il impungeti cu furculita sa se patrunda mai bine .

  2. Nu e nevoie de alta garnitur decat o salata mare de cruditati .


Pofta mare !!!

 

TIPS-URI

1

Varfurile la aripi  se prajesc primele fiind mai subtiri , pentru a nu se bronza prea tare infasurati-le cu folie de aluminiu .

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui aromat pe sticla" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (35)

mihaelar63 1

08.12.2010, 09:27

LIlik am inregistrat

marcela1979 1

08.12.2010, 11:31

elena1988 1

08.02.2011, 13:37

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Rocsi

4835 puncte

anuta

3074 puncte

lucy2002

3048 puncte

simona72

2347 puncte

 Adi

1900 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu pui