Pui aromat pe sticla

de mihaelar63 in Pui, 7 Dec 2010 | 4270 vizualizari

 

Baiatul meu ii mai spune si pui cracanat . Ideea ca in sticla sa punem mirodenii a fost a lui , eu spun ca e o idee fericita .

 

INGREDIENTE

  • pt sticla: cimbru , busuioc , marar, verde sau uscat + foi dafin .
  • 1 pui pt grill mare.
  • 100 ml ulei
  • sare
  • piper
  • boia
  • 2 linguri miere
  • 2 linguri mustar
  • 2 linguri otet balsamic
  • 1 lingura usturoi pisat

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui aromat pe sticla:


  1. Puiul se curata si se spala bine

  2. Se face un sos format din ulei , sare , piper , boia , otet balsamic , mustar si miere .

  3. Cu jumatate din sos sos se maseaza puiul care apoi se pune,, in picioare '' pe o sticla [ de preferinta cu gatul mai gros, are stabilitate mai buna ].In sticla ati introdus in prealabil apa , marar , busuioc , cimbru , foi de dafin[ aburii aromati eliberati la caldura vor ,, imbraca'' puiul care va capata un gust delicios ]



  1. Puiul pe sticla se aseaza intr-o cratita si se da la cuptor cam o ora si jumatate daca e mare . din cand in cand stropiti oratania cu restul de sos si il impungeti cu furculita sa se patrunda mai bine .

  2. Nu e nevoie de alta garnitur decat o salata mare de cruditati .


Pofta mare !!!

 

TIPS-URI

1

Varfurile la aripi  se prajesc primele fiind mai subtiri , pentru a nu se bronza prea tare infasurati-le cu folie de aluminiu .

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui aromat pe sticla" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (35)

mihaelar63 1

08.12.2010, 09:27

LIlik am inregistrat

marcela1979 1

08.12.2010, 11:31

elena1988 1

08.02.2011, 13:37

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu pui