Aripioare de pui in sos de vin

de Miha in Pui, 27 Oct 2010 | 5234 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 12 aripioare
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras
  • 1 cana suc de rosii
  • 1 cana vin
  • 1/2 capatana de usturoi
  • patrunjel verde
  • sare si piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare de pui in sos de vin:

Ceapa si ardeiul tocate marunt se pun la calit in ulei de masline. Cand s-au inmuiat se adauga aripioarele curatate si spalate si se perpelesc pe toate partile. Se stinge totul cu sucul de rosii si se aduce la punctul de fierbere. Adaugam si vinul, putina apa daca mai este nevoie, cat sa se acopere carnea si acoperim cu capac. Potrivim gustul de sare si piper. Fierbem la foc mic pana scade sosul si carnea este fiarta si se desprinde de pe oase.


Cand este aproape gata adaugam usturoiul pisat si patrunjelul tocat marunt.


Se serveste cald cu mamaliguta.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare de pui in sos de vin" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

kamy 1

27.10.2010, 20:54

bn aratapui nu-mi trebuie ca de asta am mancat ...si cu mamaliga dar o bere parca,parca..mi-ati facut pofta....fug si las...5f

Miha 1

28.10.2010, 11:06

Anca, accept schimbul.
Asa e Maria...cu mamaliga e foarte bun.
Roberta, pielea e cahhhh...
Ela, iti ajung 3 furculite?
Cami, la pranz te astept cu berea.

Sylvia 1

28.10.2010, 15:41

Super tare imi place

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dulceata de dovleac placintar
  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui la tigaie