Piept de pui umplut

de nadea68 in Pui, 21 Noi 2013 | 9860 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 g piept de pui intreg
  • 200 g ficatei de pui
  • 200 g spanac
  • usturoi
  • rozmarin
  • 1/2 pahar vin alb
  • 3 linguri faina
  • sare
  • piper
  • 1 ou
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui umplut:

Pieptul de pui se spala si se taie in doua jumatati de-a lungul,asa ca in poze :).

 Luam fiecare jumatate si facem un ,buzunar pe care il vom umple .

Spanacul se spala si se fierbe cateva minute.Se scoate si se lasa deoparte.

Ficateii se spala si se taie marunt.se condimenteaza cu sare si piper.

Luam o jumatate de piept si-l umplem cu spanac,iar alta jumatate o umplem cu ficatei.

Legam fiecare jumatate cu sfoara de bucatarie.Eu nu am avut si m-am aranjat cu scobitoare. :)

Intr-o farfurie batem un ou .

In alt platou punem faina.

Dam fiecare bucata de piept mai intai prin ou si apoi prin faina si punem la prajit.

Adaugam usturoi taiat marunt si rozmarin.

Rumenim pe ambele parti avand grija sa nu iasa umplutura.

Adaugam un pahar de apa amstecat cu vin alb .Lasam la prajit cam 1 ora 1/2.

Daca se usuca adaugam apa cate un pic.

Cand e gata se taie rondele si se serveste.

 

 

TIPS-URI

1

la jumatatea timpului de coacere puteti baga tava la cuptor

2

ficateii puteti sa-i prajiti un pic inainte sa umpleti pieptul de pui

3

daca totusi dupa timpul de coacere pieptul de pui nu-i gata,dupa ce-l taiati rondele le mai prajiti un pic pe ambele parti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui umplut" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu buzunar(pentru Gaby + Cezaru')