Pui cu legume la cuptor

de Catalina L in Pui, 12 Noi 2018 | 4812 vizualizari

 

Rapid de facut si practic. Aveam in frigider napi turcesti si morcovi, iata deci o mancare delicioasa gratinata la cuptor.
https://www.blogulluicatalina.com/2018/10/pui-cu-legume-la-cuptor.html

 

INGREDIENTE

  • 6 ciocanele de pui
  • 3 napi turcesti
  • 3 morcovi
  • 4-5 cartofi
  • 2 cepe mici
  • 2 catei de usturoi
  • 10 cl de vin alb
  • cimbru uscat
  • 4 linguri ulei de masline
  • paprika
  • sare, piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu legume la cuptor:

Curatati si spalati legumele. Taiati cartofii si napii in 6. Tocati ceapa si usturoiul. Taiati morcovii in 4.

Intr-o tigaie incalziti 2 linguri de ulei si reveniti ciocanelele de pui. Puneti sare, piper si paprika. Rumeniti puiul, scoateti-l si puneti-l intr-un vas pentru cuptor.

Incalziti cuptorul la 200 °C. In aceeasi tigaie adaugati 2 linguri de ulei si reveniti ceapa si usturoiul. Adaugati legumele, puneti sare, piper si paprika si reveniti impreuna timp de 5 minute.

Varsati legumele in vasul pentru cuptor.

Presarati deasupra cimbru uscat, adaugati vinul alb si dati la cuptor timp de 40 de minute. Adaugati un pic de apa dupa 20 de minute.

Serviti cald.

Pofta Buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Rocsi 1

13.11.2018, 18:50

As veni la masa la tine acum, atat de bine arata totul! Mmmm, ce nebunie!

dantes 1

17.11.2018, 12:18

Buna!

mirela0911 1

10.12.2018, 12:46

Asta e pe placul nostru!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu legume la cuptor