Pui cu marar si ciuperci

de susu in Pui, 13 Iun 2011 | 4414 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui sau curcan
  • 1 kg ciuperci
  • 1 ardei capia
  • 1 ceapa alba
  • 1 ceapa rosie
  • 1 morcov
  • 1 legatura de marar
  • putin patrunjel
  • Ulei de masline
  • Praf de curry
  • Boia
  • Piper
  • Vegeta
  • Sos de soia
  • 1 cana orez cu bob lung
  • 1 nuca de unt
  • Supa de carne
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu marar si ciuperci:

Pieptul se taie cubulete si se “maseaza” cu condimente si putin ulei de masline. Se lasa acoperit la frigider pana a doua zi cand se prepara. Ceapa si ardeiul se toaca marunt, ciupercile se feliaza iar morcovul se da prin razatoarea mica. Dupa calirea cepei se adauga carnea si ardeiul iar la sfarsit ciupercile. Adaugam marar tocat, putin patrunjel, sos de soia si condimente dupa gust. Stingem cu putina supa cat s-o acopere si dam la cuptor. Intre timp punem la fiert o cantitate dubla de supa la o cana de orez. Cand a inceput sa fiarba adaugam putina sare, zeama de lamaie si orezul care a fost calit separat. Se lasa pe foc mic acoperit cu folie de aluminiu pana infloreste. Spre sfarsit se adauga si unt pentru gust. Se serveste tocanita pe un pat de orez

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu marar si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ostropel cu carne de pui,cartofi si ciuperci