Pui cu menta la tigaie

de Valclaudia in Pui, 2 Aug 2015 | 578 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe superioare de pui
  • sare dupa gust
  • mix din boabe de piper (macinate) dupa gust
  • 3 linguri ulei de masline
  • 100 ml apa rece
  • 1 lingurita frunze uscate de menta (zdrobite intre degete)
  • pentru servit 3-4 frunzulite proaspete de menta
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu menta la tigaie:

Indepartam pielea de pe pulpele de pui, le spalam sub jet de apa rece, apoi le tamponam cu servetele absorbante.

Presaram dupa gust sare si mix din boabe de piper pe intreaga suprafata a pulpelor

Punem 3 linguri ulei de masline in tigaie, punem tigaia la foc potrivit, asezam pulpele,presaram frunze de menta uscata (zdrobite intre degete), turnam 100 ml apa rece, acoperim tigaia si lasam sa se gateasca pulpele la foc potrivit pana scade apa.

Din cand in cand le mai intoarcem iar la final, dupa ce apa a scazut si a ramas doar grasimea incinsa avem grija sa le intoarcem mai des sa se prajeasca uniform si sa nu se lipeasca de tigaie.

La servire presaram menta proaspata, taiata fin.

Noi am servit cu piure de cartofi.

Pofta buna!

 

 

RETETA IN IMAGINI

Pui cu menta la tigaie-0
Pui cu menta la tigaie-1
Pui cu menta la tigaie-2
Pui cu menta la tigaie-3
Pui cu menta la tigaie-4
Pui cu menta la tigaie-5
Pui cu menta la tigaie-6
Pui cu menta la tigaie-7
Pui cu menta la tigaie-8
Pui cu menta la tigaie-9

COMENTARII (13)

-Licurici-

-Licurici- 1

03.08.2015, 09:31

Interesant! Imi place menta, dar n-am incercat cu pui!

Panacris

Panacris 1

03.08.2015, 22:29

Gicuta69

Gicuta69 1

10.08.2015, 10:32

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Prajitura cu crema de lamaie
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!