Pui cu orez si ciuperci la cuptor

de Valclaudia in Pui, 21 Iun 2015 | 3400 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui (eu am avut o pulpa intreaga si 2 ciocanele)
  • 2 linguri de ulei masline
  • 1 conserva ciuperci feliate
  • 2 ardei grasi
  • 200 ml suc de rosii
  • 100 gr. mix orez Panzani
  • sare si piper dupa gust
  • marar verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu orez si ciuperci la cuptor:

Curatam pulpele de piele, le clatim cu apa rece.

Preincalzim cuptorul la 200 grade.

Intr-o forma de yena asezam ciupercile scurse din conserva, apoi pulpele de pui asezonate cu sare si piper macinat dupa gust.

Turnam sucul de rosii peste carne si ciuperci, apoi adaugam ardeiul taiat bucati si uleiul de masline si dam tava la cuptor pentru 15 minute.

Adaugam mixule de orex si lasam la cuptor mancarea pana se umfla orezul, presaram marar verde proaspat tocat si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu orez si ciuperci la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

COMENTARII (13)

Rocsi 1

21.06.2015, 21:27

Pe gustul meu!

Gicuta 1

22.06.2015, 08:31

Ce bine arata!

Rahela Velicu 1

12.04.2016, 22:51

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pui Kiev