Pui cu rosii si fenicul

de silvi0ara in Pui, 12 Feb 2013 | 5191 vizualizari

 

Stiu ca sunt in urma rau cu postatul de retete,dar o sa incerc sa recuperez .Nu o sa va plictisesc cu problemele ce le-am avut,dar promit sa reintru in normal de acum incolo.
Am vazut aceasta reteta la Tv.Paprika si am zis sa o incerc, noua ne-a placut tare mult.

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui
  • sare si piper
  • 1 ceapa tocata julien
  • 1 fenicul taiat julien
  • 3-4 catei de usturoi taiati marunt
  • 3-4 linguri ulei de masline
  • 1 cutie rosii cuburi
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 lingurita boia dulce
  • 1\2 lingurita seminte de fenicul
  • 2 cesti supa de pui
  • 1 lingura miere
  • 2 linguri patrunjel proaspat tocat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu rosii si fenicul:

Se condimenteaza puiul cu sare si piper si se pune la prajit in ulei cu pielea in jos.Cat timp se prajeste puiul pregatim legumele sa fie gata taiate.Cand puiul s-a rumenit frumos si este auriu,il scoatem pe o farfurie si scurgem uleiul in exces,iar apoi se pune in aceiasi tigaie ceapa,feniculul,usturoiul,1 cutie rosii tocate,ardeiul gras si 2 cesti supa de pui,asezonam cu boia dulce,sare si piper,si semintele de fenicul. Punem apoi si pulpele de pui,acoperin cratita si se lasa la foc mic 30 de minute.Cad este gata mai adaugam 1 lingura de miere si patrunjel proaspat tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu rosii si fenicul" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Friptura de pui cu jambon si cartofi la cuptor