Pui cu rozmarin si usturoi

de Criss in Pui, 15 Mar 2011 | 5115 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -6 pulpe de pui
  • -3-4 bucati usturoi (se poate si mai mult)
  • -ulei de masline
  • -sare, piper, boia de ardei
  • -rozmarin
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu rozmarin si usturoi:

Se spala si curata pulpele de pui, se cresteaza, se ung cu ulei de masline si se condimenteaza cu sare, piper, boia de ardei, rozmarin. In fiecare crestatura se pune cate o jumatate (eu am pus un sfert) de usturoi. Se lasa minim 2 ore sa se patrunda bine aromele. Eu le-am lasat peste noapte in frigider.

Se pun intr-o tava termorezistenta, in care am pus ulei de masline si putina apa. Se poate pune si vin daca va place. Se acopera tava cu folie de aluminiu si se pune in cuptor pentru 45 minute, dupa care se indeparteaza folia si se lasa pulpele sa se rumeneasca. Se servesc cu garnitura dorita. Eu am facut un piure cu ceapa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu rozmarin si usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (52)

veveraz19 1

17.03.2011, 20:49

Orice-i cu rozmarin este gustos... , crede-ma ce exemplifica acest icomotion asta fac eu acum, salivez de-a binelea...si piureul cu ceapa este super, mi-ai dat o idee pentru ceva bun in aceasta seara.

goldielocks 1

17.03.2011, 20:56

o reteta buna foc!

Criss 1

18.03.2011, 07:47

Dragele mele, multumesc pentru aprecieri. Ma bucur ca va place reteta si ca a fost o sursa de inspiratie pentru voi.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Snitzele crocante