Pui cu rozmarin si usturoi

de Criss in Pui, 15 Mar 2011 | 3005 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -6 pulpe de pui
  • -3-4 bucati usturoi (se poate si mai mult)
  • -ulei de masline
  • -sare, piper, boia de ardei
  • -rozmarin
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu rozmarin si usturoi:

Se spala si curata pulpele de pui, se cresteaza, se ung cu ulei de masline si se condimenteaza cu sare, piper, boia de ardei, rozmarin. In fiecare crestatura se pune cate o jumatate (eu am pus un sfert) de usturoi. Se lasa minim 2 ore sa se patrunda bine aromele. Eu le-am lasat peste noapte in frigider.

Se pun intr-o tava termorezistenta, in care am pus ulei de masline si putina apa. Se poate pune si vin daca va place. Se acopera tava cu folie de aluminiu si se pune in cuptor pentru 45 minute, dupa care se indeparteaza folia si se lasa pulpele sa se rumeneasca. Se servesc cu garnitura dorita. Eu am facut un piure cu ceapa.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu rozmarin si usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Pui cu rozmarin si usturoi-0
Pui cu rozmarin si usturoi-1
Pui cu rozmarin si usturoi-2
Pui cu rozmarin si usturoi-3
Pui cu rozmarin si usturoi-4

COMENTARII (52)

veveraz19

veveraz19 1

17.03.2011, 20:49

Orice-i cu rozmarin este gustos... , crede-ma ce exemplifica acest icomotion asta fac eu acum, salivez de-a binelea...si piureul cu ceapa este super, mi-ai dat o idee pentru ceva bun in aceasta seara.

goldielocks

goldielocks 1

17.03.2011, 20:56

o reteta buna foc!

Criss

Criss 1

18.03.2011, 07:47

Dragele mele, multumesc pentru aprecieri. Ma bucur ca va place reteta si ca a fost o sursa de inspiratie pentru voi.

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!