Pui cu smantana

de kukibella in Pui, 1 Feb 2012 | 19156 vizualizari

 

este mancarea care-i place cel mai mult unei dintre prietenele mele Nefize...

 

INGREDIENTE

  • 6-7 pulpe de pui dezosate şi fara pielite
  • 1/2 kg.ciuperci
  • 200 ml.smantana
  • 1/2 pahar lapte
  • 1 lingura rasa faina
  • 6-7 catei de usturoi
  • 2 frunze de dafin
  • condimente(cimbru,rozmarin,piper negru-prospat macinat,sare)
  • marar
  • ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu smantana:

pulpele ımpreuna cu condimentele şi usturoiul se prajesc uşor


se adauga ciupercile taiate(cum vreti :)..)şi se lasa la foc moderat aprox.25 min.


se amesteca faina cu laptele şi smantana,se pune sare şi piper dupa gust şi se adauga peste ın cratita :))


se mai lasa sa fiarba la foc mic aprox.10 min.amestecandu-se din cand ın cand sa nu se lipeasca.


spre sfarşit se adauga mararul

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Bya Ralu 1

04.02.2012, 20:34

super ce mi-e pofta

Tati63 1

07.02.2012, 11:09

Pacat ca aici s-a facut o obisnuinta in doar a face un comentariu cat de bine arata Reteta in Foto fara a o face, a o proba cu adevarata, ca sa fie de ajutor celor care citesc si vor sa probeze cu adevarat Reteta. Eu am facut-o la sf. de saptamana, in loc de pulpe am pus piept de pui, asta aveam in casa. A fost foarte gustoasa si buna. Nu am avut in casa smantana de aceea am inlocuit cu lapte. Am frecat faina cu lapte, in jur de 200 ml si am mai pus 2 linguri de yaurt 1,5% degresat, am pus si un pic de vegeta, a iesit f. buna. De aceea ptr cei care tin cont de calorii o pot face si fara smantana ca tot iese buna. Am servit-o ca mamaliga alaturi. Felicitari si multumim de reteta!!

kukibella 1

07.02.2012, 11:36

ma bucur ca ti-a placut Tati....

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert tort cu crema de lamaie

de RODIMUR 5

ieri la 21:29

Ardei umpluti ca pe vremea lui Cuza-Voda

ieri la 19:22

Desert tort cu ciocolata si zmeura

ieri la 18:01

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu ciuperci la cuptor