pui cu smantana si ciuperci

de luminita20_2006 in Pui, 26 Iun 2009 | 5490 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 200 gr smanatana
  • 200 gr ciuperci
  • 1 legatura marar
  • ulei
  • 1 ceapa
  • 1 lingura faina
  • sare piper
  • delicat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA pui cu smantana si ciuperci:

Pieptul de pui se spala si se taie bucatele, se pune la prajit in ulei incins cu capac. Cand e gata se scoate pe o farfurie in acelasi ulei se prajes ciupercile care au fost taiete iar cand au lasat zeama se pune si ceapa taiata marunt. cand sunt gata ciupercile se pune o lingura de faina 1 ceasca de supa de pui sau concentrat se condimenteza se adauga smantana si carne se lasa sa dea un clocot si se opreste. Se adauga mararul tocat marunt

Daca ti-a placut reteta noastra "pui cu smantana si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Coq au vin