Pui cu smantana si ciuperci

de nadiuta123 in Pui, 17 Feb 2012 | 3957 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Toata carnea de la un pui (fara spate si aripi)
  • 2 cutii de ciuperci
  • 1 cana smantana
  • 2 cepe
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras verde
  • sare
  • piper
  • verdeata
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu smantana si ciuperci:

Se dezoseaza puiul si se taie in fasii subtiri. Se curata si se spala legumele dupa care se toaca marunt. Intr-o cratita se prajesc bine legumele dupa care se adauga si carnea de pui, se lasa sa se prajeasca bine. Se adauga si ciupercile si se la 10 minute la foc potrivit dupa care se stinge cu un pahar de apa. Dupa ce a fiert in cateva clocote bune se adauga si verdeata si se lasa la racit. Dupa ce mancarea s-a racit putin se adauga smantana se sareaza si se pipereaza .

 

TIPS-URI

1

Se serveste cu mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu smantana si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

oana_pisicutza16 1

15.04.2012, 23:16

bun

Rocsi 1

15.10.2012, 10:56

La multi ani!

Bya Ralu 1

15.10.2012, 16:31

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu ciuperci champignons si smantana