Pui cu sos de curry si legume sote

de luminita20_2006 in Pui, 8 Aug 2009 | 7298 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 ardei rosu
  • 2 ardei galbeni
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 500 gr ciuperci
  • 1 lingurita de curry
  • sare, piper
  • ulei de masline
  • 1/2 lamaie
  • 1/2 rozmarin praf
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu sos de curry si legume sote:

Pieptul de pui se spala si se taie fasii sau bucati mai mici si se condimenteaza. Legumele se taie fasii subtiri in afara ciupercutelor. Se pune in tigaie ulei si se trec prin el legumele , apoi se pun intr-o tava de yena. Se prajesc usor pe toate partile bucatile de pui si  se pun peste legume. In uleiul ramas se pune lingurita de curry , zeama de la jumate de lamaie ,1/2 pahara de apa; sosul astfel obtinunt se toarna deasupra legumelor si se da la cuptor incins 20 min.

Separat se pun ciupercutele intr-o tigaie si se soteaza.~15 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu sos de curry si legume sote" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (2)

Oana 1

08.08.2009, 17:20

Mmm, ce bine arata legumele cu pui! Cred ca sunt tare gustoase!

luminita20_2006 1

09.08.2009, 09:56

asa e si este o mancare f usoara...asa de vara

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

507 puncte

Rocsi

505 puncte

vasimur

145 puncte

Sidy

103 puncte

MotanLaOale

67 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui aromat pe sticla