Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
Mi-a luat 2 ani jumate de casnicie sa inteleg cum sa il fac pe sotul meu sa manance pieptul de pui. Asa ca intr-o zi m-am uitat in frigider si nu aveam prea multe de ales. Am luat o tigaie, pieptul de pui...si am facut treaba! De atunci o data in saptamana imi cere sa ii gatesc pieptul de pui cu sos de smantana si branza philadelphia
Se pune putin ulei si margarina in tigaie. Cand s-a incins se pune pieptul de pui apoi se condimenteaza cu vegeta, sarea si piperul. Cand e moale si putin rumenit la culoare se pune branza si smantana. Se mai lasa pe aragaz 5 min si apa din smantana si branza va scadea, asa va fi un sos mai consistent. Se face pireul si salata.
1
Nu fac pieptul de pui in gramaj de obicei la 3 bucati mari piept de pui pun cam 150 gr branza philadelphia si 300 gr smantana.
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult