Pui cu sos si pireu

de mary993 in Pui, 14 Apr 2014 | 2214 vizualizari

 

Mi-a luat 2 ani jumate de casnicie sa inteleg cum sa il fac pe sotul meu sa manance pieptul de pui. Asa ca intr-o zi m-am uitat in frigider si nu aveam prea multe de ales. Am luat o tigaie, pieptul de pui...si am facut treaba! De atunci o data in saptamana imi cere sa ii gatesc pieptul de pui cu sos de smantana si branza philadelphia

 

INGREDIENTE

  • piept de pui
  • smantana
  • branza philadelphia
  • sare,vegeta,putin piper
  • putina margarina si ulei
  • cartofi pentru pireu
  • salata
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu sos si pireu:

Se pune putin ulei si margarina in tigaie. Cand s-a incins se pune pieptul de pui apoi se condimenteaza cu vegeta, sarea si piperul. Cand e moale si putin rumenit la culoare se pune branza si smantana. Se mai lasa pe aragaz 5 min si apa din smantana si branza va scadea, asa va fi un sos mai consistent. Se face pireul si salata.

 

TIPS-URI

1

Nu fac pieptul de pui in gramaj de obicei la 3 bucati mari piept de pui pun cam 150 gr branza philadelphia si 300 gr smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu sos si pireu" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

Rocsi 1

14.04.2014, 20:47

Mmm ce bun!

deyutzky 1

14.04.2014, 21:20

like

Bunica 1

14.04.2014, 22:27

Bun,bun!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

9360 puncte

Rocsi

8000 puncte

 merisor

6610 puncte

mirela0911

6250 puncte

Lau

Lau 9

5720 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de legume coapte
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

RETETA RECOMANDATA
Pui cu smantana