Pui cu sos şi ravioli

de ionix in Pui, 10 Ian 2011 | 3535 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru pui:
  • 10 ciocănele
  • o lingură cu busuioc
  • sare, piper
  • două linguri cu unt
  • două linguri cu apă
  • Pentru sos:
  • două fire cu ceapă verde
  • o lingură cu pastă de soia
  • două linguri cu unt
  • o lingură cu brânză topită
  • sare, piper
  • puţin busuioc
  • Pentru ravioli:
  • o pungă de ravioli cu brânză
  • sare
  • o lingură cu ulei de măsline
  • 100 g caşcaval
  • 4 linguri cu brânză topită
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu sos şi ravioli:

Preparare pui:


Se topeşte untul, se pune apa şi se pune puiul bine spălat.


Se pune busuiocul şi se acoperă cu un capac.


Când carnea este aproape gata vom pune sare şi piper după gust.


Preparare sos:


Se pune untul la topit şi în untul încins punem ceapa verde la călit, tocată mărunt.


Când ceapa s-a înmuiat punem pasta de soia şi brânza topită.


Se adaugă şi busuiocul iar când dă în clocot, adăgăm sarea şi piperul. Toate se pun după gust.


Preparare ravioli:


Se fierb pastele, conform indicaţiilor de pe ambalaj.


Se unge un vas cu uleiul de măsline. Se pun jumătate din paste, se pune brânza topită cu puţină sare iar deasupra radem caşcavalul.


Se lasă la cuptor până se topeşte caşcavalul de deasupra.


Pe o farfurie se aşează pastele de la cuptor, puiul iar peste pui turnăm sos.


Se serveşte cald.


Poftă bună!



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu sos şi ravioli" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

ionix 1

11.01.2011, 11:35

Lilik... mersic

MIUTA 1

11.01.2011, 12:23

Sylvia 1

13.01.2011, 19:29

Excelent

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura cu visine si urda
  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

RETETA RECOMANDATA
Pui cu sos de brânzeturi