Pot doar sa va zic ca a fost delicoasa!
Pulpele de pui se taie in doua si se spala foarte bine.
intr-o tigaie se pune un cub mai mare de unt,se lasa sa se topeasca.
dupa ce s-a topit untul se pun bucatile de pui,se intorc pe o parte si alta pana iese sangele din carne iar apoi se pune apa ,putin cate putin,pana carnea este aproape gata.
intre timp se pregatesc legumele:ardeiul rosu si verde ,li se scoate cotorul,si se taie fasii lungi.
ceapa se curata,se spala si se taie bucati mai mari.
morcovul se curata,se spala si se taie rondele.
rosia se spala si se taie bucati tot mai maricele.
cand carnea e aproape gata,se pune vinul rosu si cand incepe sa fiarba iar se pun legumele taiate.
se da gust cu vegeta,piper si boia de ardei dulce.
se mai lasa 10 min pe foc maxim 15min,intre timp mai amestecati in tigaie.
orezul il spalati bine in multe ape.
apoi il puneti intr-o tava ,il acoperiti cu apa,adaugati putin patrunjel verde tocat, cateva cubulete de ardei rosu,piper,sare ,un strop de ulei si il bagati la cuptor pana este facut.
cand e gata il scoateti din cuptor.
asamblati frumos pe o farfurie puiul cu legume si orezul si serviti.
Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...
„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro
21
APR
2018 |
![]() |