Pui cu sunca si usturoi

de Constelatialeu in Pui, 30 Oct 2013 | 10942 vizualizari

 

Aiureala,ce introducere,ca am mancat puiul,a fost delicios si oricum gusturile nu se discuta,ce-mi place mie poate tie nu-ti place...deci sa scriu ce am prestat ca poate vi se face pofta vreodata....

 

INGREDIENTE

  • 1/2 pui cca 1kg
  • 1 lingura mustar
  • sare
  • piper
  • ulei
  • cca 180 g sunca afumata
  • 13 rosii cherry
  • 2 ardei rosii..erau rataciti prin frigider
  • cativa catei de usturoi
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu sunca si usturoi:

Pregatim puiul pentru impanare, adica-l spalam, il crestam si in crestaturi bagam felii de sunca si catei de usturoi.

Intr-un castronel pregatim o maioneza de mustar. Mustarul, sarea, piperul si uleiul, amestecam. Cu acest mix ungem puiul, dupa ce l-am asezat intr-un vas de yena. Restul de sunca, o taiem bucatele, impreuna cu ardeiul si rosiile si le punem pe langa pui, adaugam o ceasca de apa si dam la cuptor cca 1 ora si 1/2 la foc moderat. Din cand in cand ungem puiul cu zeama din vas.

Puteti sa folositi orice fel de garnitura, eu am prajit niste cartofi ca era mai comod, dar merge foarte bine cu orez, paste...

Cam asta a fost tot, lins prelins cu gura-n jos.....

TIPS-URI

1

doar o foame de lup..ups am gresit de leu....

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu sunca si usturoi" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pui pe sticla