Pui cu țelină și chipsuri de cartofi cu Parmezan

de Satisfyyourcravings in Pui, 19 Feb 2014 | 2194 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui fără piele și os
  • 1/2 rădăcină țelină
  • ulei de măsline
  • sare/piper
  • 4 cartofi medii
  • boia dulce
  • sare cu țelină
  • Parmezan
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu țelină și chipsuri de cartofi cu Parmezan:

Cartofii nu se curață de coajă. Se spală și se taie felii transversale nu foarte groase. Se acoperă cu tipurile de sare, piperul, boiaua și ulei de măsline. Se așează feliile într-un singur strat într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Se introduc în cuptorul preîncălzit la 180 de grade pentru 10-15 minute. Se scot și se presară Parmezan deasupra.


Țelina se curață și se taie cuburi. Se călește într-o tigaie cu puțin ulei câteva minute. Se scoate pe o farfurie.


Puiul se taie cuburi și se gătește într-o tigaie cu puțin ulei până începe să se rumenească. Se adaugă țelina, se sărează și piperează. Se amestecă din când în când timp de 5 minute. Se acoperă tigaia și se mai lasă 5 minute, scuturând din când în când.


Se servește puiul împreună cu chipsurile.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu țelină și chipsuri de cartofi cu Parmezan" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

deyutzky 1

20.02.2014, 00:15

delicios!

_Alina_ 1

20.02.2014, 10:02

Interesant! N-am incercat niciodata telina gatita asa, de regula o consumam cruda.

Satisfyyourcravings 1

06.04.2014, 09:10

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mihaelar63

6801 puncte

katty

5273 puncte

mirela0911

4925 puncte

Rocsi

4319 puncte

RODIMUR

2677 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert choux a la creme
  • 12

    MA

  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu carne tocata -la cuptor /pasta all forno

ieri la 22:31

Crema de zahar ars

de Lau 9

ieri la 22:15

Drob de pui

de Lau 9

ieri la 21:30

Tort cu ciocolata si zmeura

de oanapl 6

ieri la 20:45

RETETA RECOMANDATA
Papricas de pui