Pui de tara cu legume la slow cooker Crock Pot

de Rocsi in Slow Cooking, 6 Sep 2015 | 1926 vizualizari

 

Pui de tara, pregatit la foc lent, cu muuulte legume, a rezultat o bunatate. Si-a facut tare bine datoria si de aceasta data Crock Pot.

 

INGREDIENTE

  • 1 pui de tara
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 gogosar
  • 1/2 ardei kapia
  • 1 ardei galben
  • 1/2 ardei portocaliu
  • 1 rosie mare de gradina
  • 250 gr rosii decojite in suc propriu
  • sare
  • piper
  • 1 foaie de dafin
  • 3 crengute marar verde
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui de tara cu legume la slow cooker Crock Pot:

Puiul il parlim pe flacara aragazului bine de puf. Il portionam si il spalam bine. Curatam ceapa, o tocam, decojim morcovul, il facem rondele. Toate tipurile de ardei le curatam de seminte, le taiem fasii mai mari. Decojim rosia, o facem cuburi, rosiile decojite le tocam marunt.


Punem puiul in vasul aparatului Crock Pot slow cooker Digital 4,7 l ceapa, morcovul si restul legumelor. Amestecam toate ingredientele, presaram sare, piper si rupem dafinul bucatele.


Punem apa cat sa cuprindem toate ingredientele, acoperim cu capacul. Conectam aparatul Crock Pot la curent, setam modul High si un timp de 4 ore si jumatate. Cand preparatul este aproape de finalul timpului, cam cu 10 minute inainte, verificam sa fie pregatita carnea, adaugam mararul verde tocat. Daca simtiti ca nu este bine facuta carnea, mai dati 30-60 de minute, la mine nu a mai fost necesar. Cand este gata, deconectam aparatul de la curent. Presaram patrunjel verde deasupra, servim. Sa aveti pofta!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui de tara cu legume la slow cooker Crock Pot" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (43)

Bya Ralu 1

22.09.2015, 15:21

cat de bine arata

Rocsi 1

22.09.2015, 20:25

Multumesc Mihaela

Rocsi 1

22.09.2015, 20:26

Bya, multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Medalion de somon, cu sos de lamaie si menta la Crock Pot