Pui dulce-acrisor cu legume si ananas

de laylalala in Pui, 3 Mai 2010 | 4659 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 9 linguri ketchup
  • 4 linguri otet de vin alb
  • 4 linguri zahar brun
  • 4 catei de usturoi, zdrobiti
  • 400 gr piept de pui, fara piele si os, taiat cuburi
  • 6 fire de ceapa verde, tocate
  • 2 ardei grasi rosii, curatati de samburi si taiati cubulete
  • 1 conserva (565 gr) ananas, scurs si taiat cubulete
  • 250 gr pastai verzi
  • 25 gr nuci caju
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui dulce-acrisor cu legume si ananas:

Incalzeste cuptorul la 200⁰C.Unge cu putin ulei un vas termorezistent.

Intr-un bol, amesteca ketchup-ul cu otetul, zaharul si usturoiul.Adauga pieptul de pui, ceapa si ardeii grasi si amesteca.Aseoneaza cu sare si piper, dupa gust apoi pune amestecul in vasul termorezistent.Acopera vasul cu folie de aluminiu si da preparatul la copt 20 minute.

Intre timp, pune pastaile la fiert in apa cu sare pana cand se inmoaie usor dar inca si-au pastrat culoarea.

Dupa cele 30 minute, inaltura folia de aluminiu, adauga anansul si pastaile verzi si mai da preparatul la copt 15-20 minute.Dupa cele 15-20 minute, scoate preparatul din cuptor, presara deasupra nucile caju si serveste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui dulce-acrisor cu legume si ananas" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Hotdog de casa

de Rocsi 9

ieri la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

ieri la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

ieri la 14:40

Reteta de hribi cu smantana cu usturoi, absolut delicioasa

pe 14.06 la 23:01

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Copane cu bere, cu cartofi la cuptor si ardei copti