Sticky chicken - Cartofi cu rozmarin si piept de pui la cuptor

de Anett in Pui, 26 Dec 2015 | 1059 vizualizari

 

Iata reteta originala de la baietii Sorted Food:
https://sortedfood.com/recipe/1283

 

INGREDIENTE

  • 500 gr piept de pui dezosat
  • 2 linguri de ketchup
  • 2 linguri de gem de caise
  • 1 lingura sos de soya
  • 1 lingura sos de Worcestershire
  • 2 catei de usturoi
  • 1 kg catofi
  • rozmaring
  • sare, piper (dupa gust boia de ardei iute)
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sticky chicken - Cartofi cu rozmarin si piept de pui la cuptor:

Intr-un bol amestecam sosul de soya, sosul de Worcestershire, ketchupul si gemul de caise, adaugam si usturoiul pisat. Amestecam bine si adaugam cubuletele de piept de pui si lasam astfel min. 30 de minute in frigider.


Intre timp curatam cartofii, le taiem in cubulete si le introducem intr-o tava, adaugam ulei de masline, sare, piper, boia de ardei iute si rozmarin. Amestecam bine si acoperim tava cu o alufolie sau in cazul meu capacul bolului yena.


Introducem in cuptorul incalzit si lasam cam 20 de minute. Dupa aceea scoatem din cuptor, si peste cartofii adaugam carnea de pui, introducem in cuptor de data asta fara capac. Cand carnea si cartofii sunt gata le scoatem din cuptor si servim imediat.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sticky chicken - Cartofi cu rozmarin si piept de pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Zamfira 1

26.12.2015, 22:15

Bun, bun

mirela0911 1

27.12.2015, 19:17

Ce bine arata!

Renataedina 1

27.01.2016, 19:13

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert rulouri cu visine

de Rocsi 9

ieri la 19:18

Limba soacrei

ieri la 19:05

Desert iaurt inghetat din doar 4 ingrediente pe care sigur le aveti in casa

de Meea 4

ieri la 18:32

Aperitiv cu castraveti si crema de branza

ieri la 12:58

Salata Fattoush

de -Miti- 7

ieri la 11:03

RETETA RECOMANDATA
Pipote si inimi cu legume mexicane