Sticky chicken - Cartofi cu rozmarin si piept de pui la cuptor

de Anett in Pui, 26 Dec 2015 | 1101 vizualizari

 

Iata reteta originala de la baietii Sorted Food:
https://sortedfood.com/recipe/1283

 

INGREDIENTE

  • 500 gr piept de pui dezosat
  • 2 linguri de ketchup
  • 2 linguri de gem de caise
  • 1 lingura sos de soya
  • 1 lingura sos de Worcestershire
  • 2 catei de usturoi
  • 1 kg catofi
  • rozmaring
  • sare, piper (dupa gust boia de ardei iute)
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sticky chicken - Cartofi cu rozmarin si piept de pui la cuptor:

Intr-un bol amestecam sosul de soya, sosul de Worcestershire, ketchupul si gemul de caise, adaugam si usturoiul pisat. Amestecam bine si adaugam cubuletele de piept de pui si lasam astfel min. 30 de minute in frigider.


Intre timp curatam cartofii, le taiem in cubulete si le introducem intr-o tava, adaugam ulei de masline, sare, piper, boia de ardei iute si rozmarin. Amestecam bine si acoperim tava cu o alufolie sau in cazul meu capacul bolului yena.


Introducem in cuptorul incalzit si lasam cam 20 de minute. Dupa aceea scoatem din cuptor, si peste cartofii adaugam carnea de pui, introducem in cuptor de data asta fara capac. Cand carnea si cartofii sunt gata le scoatem din cuptor si servim imediat.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sticky chicken - Cartofi cu rozmarin si piept de pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Zamfira 1

26.12.2015, 22:15

Bun, bun

mirela0911 1

27.12.2015, 19:17

Ce bine arata!

Renataedina 1

27.01.2016, 19:13

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pui senegalez