Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Am portionat cocosul, dand deoparte pulpele si pieptul, pe care le-am folosit la o fripturica.
Restul bucatilor le-am portionat si le-am pus la fiert in cca 4 litri apa. Am lasat sa fiarba cca jumatate de ora, luand spuma care s-a format. Intre timp am curatat si tocat cepele, morcovul si ardeiul verde, pe care le-am adaugat in zeama. Cand zarzavatul a fiert, am adaugat orezul, lasand cca 10 minute. Am pus apoi sucul de rosii si rosiile cherry si am lasat inca vre-o 15-20 de minute, apoi am acrit cu pasta de corcoduse. Am lasat-o cateva clocote, apoi am adaugat patrunjelul tocat. Am potrivit de sare si am oprit focul.
Va invit la o bunatate de ciorbita!!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult