Pulpe de pui cu sos de capere

de Bya Ralu in Pui, 18 Feb 2013 | 970 vizualizari

 

Specie originară din bazinul Mării Mediterane, Caperul (Capparis spinosa L.) este un arbust spinos cu frunze rotunjite și flori alb-rozalii. Caperele sunt mugurii acestui arbust, de culoare verde-măsliniu, care se consumă în calitate de condiment.

 

INGREDIENTE

  • pulpe de pui
  • capere
  • 2 catei de usturoi
  • unt
  • ulei masline
  • condimente:piper,sare,busuioc,ghimbir
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu sos de capere:

Intr-o tigaie wok punem unt si ulei de masline si adaugam pulpele condimentate,le lasam cca 20 minute sa se prajeasca bine pe ambele parti.Se scot pe o farfurie cand sunt gata si se acopera.


Se adauga usturoiul strivit in untul ramas,adaugam si caperele si le lasam cateva minute ,se stinge cu vinul alb si se lasa pana se evapora alcoolul.


Se servesc pulpele de pui cu sosul de capere format.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu sos de capere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Bya Ralu 1

19.02.2013, 12:53

nu uit rocsicu mare drag

roxana_simona 1

20.02.2013, 16:20

Bya Ralu 1

31.05.2013, 20:32

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui la punga