Aripioare pane

de luminita20_2006 in Pui, 10 Mai 2009 | 5640 vizualizari

 

Aripioare pane cu susan, excelente cu garnitura de piure sau chiar cu mujdei.

 

INGREDIENTE

  • 10 aripioare
  • rozmarin praf
  • delicat
  • 3 oua
  • faina
  • pesmet
  • 1 pachet susan
  • sare
  • piper
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare pane:

Aripioarele se spala si se lasa la uscat pe un prosop. Batem ouale cu sare si piper, adaugam faina si un pic de lapte daca aveti prin casa astfel incat sa obtinem o compozitie de consistenta smantanii. Aripioarele le condimentam cu rozmarin, delicat si piper. Le dam prin faina apoi prin ou si la urma prin pesmet amestecat cu susan. Punem la prajit in ulei incins.


Se pot servi cu cartofi sau cu pilaf.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (0)

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

katty

8943 puncte

Panacris

8790 puncte

Rocsi

6824 puncte

Constelatialeu

4944 puncte

RODIMUR

4470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pui Shanghai