Ciorba de cocos

de Gicuta69 in Supe/Ciorbe, 30 Ian 2016 | 2713 vizualizari

 

 O ciorbita sanatoasa, gustoasa si delicioasa…o ciorbita ce-mi place tare mult!
 

 

INGREDIENTE

  • un tacam si o pulpa de cocos(de curte)
  • 2 cartofi
  • 1 morcov
  • 2 cepe
  • ardei gras(congelat)
  • telina(congelata)
  • mazare(congelata)
  • 250 g rosii pentru iarna
  • 750 ml bors(de casa)
  • 2 oua
  • sare
  • leustean
  • patrunjel
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de cocos:

Am portionat carnea de cocos, am spalat-o si am pus-o sa fiarba intr-o oala cu apa si un praf de sare. Am indepartat spuma care s-a format.


Cat timp a fiert carnea, am curatat si spalat legumele proaspete.Am tocat morcovul si ceapa cubulete mici. Cartofii i-am taiat in bucati potrivite si i-am lasat intr-un castronel cu apa rece.


Cand a fiert carnea pe jumatate, am adaugat legumele tocate si pe cele congelate.Le-am lasat sa fiarba pana s-au patruns si am adaugat rosiile. Am potrivit gustul de sare, am mai lasat sa fiarba cateva minute si am pus borsul pe care l-am fiert inainte. Am batut doua oua bine si le-am turnat in ciorba amestecand usor sa se imprastie.


Am inchis focul, am dat ciorbita deoparte si am adaugat verdeata tocata. Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei

COMENTARII (14)

Gherca Daniela 1

01.02.2016, 09:52

foarte buna!

Zamfira 1

02.02.2016, 11:40

noiinbucatarie 1

02.02.2016, 17:22

Foarte gustoasa!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Bors de perisoare