Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
o fripturica care se topeste in gura si o explozie de culori in farfurie!
pornind de la o idee a lui Sara si Miki.
Se spala bine carnea si se portioneaza pieptul de pui in 2 lobi din care injumatatim si obtinem 4 bucati.Se picura miere pe carne apoi se presara boiaua de ardei dulce, un praf de nucsoara si se aseaza cate o feliute subtire de unt si o frunza de dafin deasupra.
Se spala ardeii, se dau pe jumatate si se curata de seminte.Se aseaza cate o bucata de carne in fiecare bucata de ardei si se inveleste totul in hartie de copt.Se baga in tava la cuptor sa se coaca.
Se serveste cu sos de tomate/ardei rosu si coja de lamaie razuita deasupra alaturi de o garnitura de salata verde si un amestec din porumb dulce din conserva sau porumb fiert daca gasiti si fasole rosie fiarta in apa cu sare.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult