Pui fript in ardei

de epurasha2bb in Pui, 4 Apr 2011 | 5510 vizualizari

 

o fripturica care se topeste in gura si o explozie de culori in farfurie!
pornind de la o idee a lui Sara si Miki.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui mare
  • 4 ardei mari rosii capia/ardei gras
  • 4 lingurite boia de ardei dulce
  • 4 foi de dafin
  • 4 bucatele de unt taiate subtire
  • 1 varf cutit nucsoara
  • miere
  • coaja rasa de lamaie
  • sare
  • hartie de copt
  • pt.granitura :
  • porumb dulce din conserva,
  • salata verde,
  • fasole rosie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui fript in ardei:

Se spala bine carnea si se portioneaza pieptul de pui in 2 lobi din care injumatatim si obtinem 4 bucati.Se picura miere pe carne apoi se presara boiaua de ardei dulce, un praf de nucsoara si se aseaza cate o feliute subtire de unt si o frunza de dafin deasupra.

Se spala ardeii, se dau pe jumatate si se curata de seminte.Se aseaza cate o bucata de carne in fiecare bucata de ardei si se inveleste totul in hartie de copt.Se baga in tava la cuptor sa se coaca.

Se serveste cu sos de tomate/ardei rosu si coja de lamaie razuita deasupra alaturi de o garnitura de salata verde si un amestec din porumb dulce din conserva sau porumb fiert daca gasiti si fasole rosie fiarta in apa cu sare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui fript in ardei" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pui intreg la cuptor