Pui fript in ardei

de epurasha2bb in Pui, 4 Apr 2011 | 3289 vizualizari

 

o fripturica care se topeste in gura si o explozie de culori in farfurie!
pornind de la o idee a lui Sara si Miki.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui mare
  • 4 ardei mari rosii capia/ardei gras
  • 4 lingurite boia de ardei dulce
  • 4 foi de dafin
  • 4 bucatele de unt taiate subtire
  • 1 varf cutit nucsoara
  • miere
  • coaja rasa de lamaie
  • sare
  • hartie de copt
  • pt.granitura :
  • porumb dulce din conserva,
  • salata verde,
  • fasole rosie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui fript in ardei:

Se spala bine carnea si se portioneaza pieptul de pui in 2 lobi din care injumatatim si obtinem 4 bucati.Se picura miere pe carne apoi se presara boiaua de ardei dulce, un praf de nucsoara si se aseaza cate o feliute subtire de unt si o frunza de dafin deasupra.



Se spala ardeii, se dau pe jumatate si se curata de seminte.Se aseaza cate o bucata de carne in fiecare bucata de ardei si se inveleste totul in hartie de copt.Se baga in tava la cuptor sa se coaca.



Se serveste cu sos de tomate/ardei rosu si coja de lamaie razuita deasupra alaturi de o garnitura de salata verde si un amestec din porumb dulce din conserva sau porumb fiert daca gasiti si fasole rosie fiarta in apa cu sare.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui fript in ardei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (37)

alinutzika 1

19.10.2011, 13:05

mama, ce delicii............

irena 1

03.03.2012, 12:42

Excelent!

epurasha2bb 1

02.10.2012, 20:49

multumesc!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui pe pat de varza calita