Pui imbracat in mustar frantuzesc pe pat de cartofi

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 8 Mar 2014 | 4983 vizualizari

 

Ce pompos suna,dar e al naibii de bun mustarul ala...Ca nu prea aveam idee ce sa fac,am chinuit o juma `de pui,ca nu e simplu sa stai la imbracat......

 

INGREDIENTE

  • 1/2 pui cca 1 kg
  • 3-4 linguri mustar frantuzesc
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 50 ml ulei
  • 1/2 kg cartofi
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui imbracat in mustar frantuzesc pe pat de cartofi:

Am folosit 1/2 de pui pe care l-am curatat si spalat.Am absorbit apa cu un servetel.Intr-un bol pregatim ''imbracamintea puiului,mustarul cu sare,piper,cimbru,dupa gust ,amestecam cu 5- ml ulei ca pe maioneza.Intr-un vas de yena asezam cartofii taiati rondele mai groase,peste cartofi asezam jumatatea de pui si o imbracam cu amestecul facut.


Turnam 1 pahar cu apa si dam vasul la cuptor,cu foc mic ,cca 2 ore.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui imbracat in mustar frantuzesc pe pat de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

anca_rm 1

10.03.2014, 13:06

Alexandra Burz 1

11.03.2014, 20:02

Ce bunatate ai facut. Merita incercat categoric

simonacallas 1

13.03.2014, 17:05

Cat de bine arata!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitive festive

de ancutsa 5

ieri la 18:17

Gem de piersici

de ancutsa 5

ieri la 18:09

Gem de prune

de ancutsa 5

ieri la 18:06

RETETA RECOMANDATA
Aripioare in sos de smantana