Pui in hartie de copt

de elena1988 in Pui, 5 Ian 2011 | 5214 vizualizari

 

Reteta aceasta am vazut-o pe un site, dar nu mai tin minte::(( oricum este o reteta delicioasa si foarte aromata. Puiul era cam cracanat::))

 

INGREDIENTE

  • 1 pui mare
  • bete de frigarui
  • hartie de copt
  • 4 linguri de ulei
  • 1 plic de condimente pentru pui
  • 1 cubulet de unt 100gr
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui in hartie de copt:

Se unge o tava cu putin unt si se pun betele de frigarui (vezi poze) puiul se unge cu sosul format din condimentele de pui ci ulei, si se unge foarte bine, apoi se unge hartia de copt cu unt, se pune puiul in hartie si se inveleste bine, se pune apoi pe betele de frigarui si la cuptorul preincalzit cu el:)), se lasa cam 1-2 ore, dupa 1 ora se desface hartia putin si se uita la el , sa vedem cat sa facut, apoi inainte cu 20 minute desfaceti hartia de deasupra si lasatil sa se rumeneasca, se serveste cu cartofi prajiti, muraturi, si mujdei de usturoi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui in hartie de copt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

elena1988 1

24.02.2011, 17:00

luk ruxy

elena1988 1

24.02.2011, 17:01

nadina miha

elena1988 1

24.02.2011, 17:01

motan rosci miuta

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ostropel de peste
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi aromatizați, la cuptor

de vasimur 3

ieri la 19:41

Desert Tarta Padurea Neagra- Black Forest Pie

de Oana 9

ieri la 17:28

Aperitiv tarta cu ciuperci si spanac

de Oana 9

ieri la 17:07

RETETA RECOMANDATA
Pui cu legume chinezesti